Haemme kevääksi osa-aikaista (40 %) työntekijää Kymenlaaksoon

 

Työpaikkailmoitus: Sley etsii osa-aikaista työntekijää Kymenlaaksoon ajanjaksolle 26.2.-26.5.2024. Kyseessä on työntekijän toimensijaisuus.

Työtehtävät keskittyvät Kouvolaan ja Kotkaan ja soveltuvat teologille tai teologian opiskelijalle. Työtehtävät on mahdollista hoitaa myös asuen itse toisaalla.

Työtehtäviin kuuluu mm. Raamatun opettamista, hartauksia, lasten- ja nuorten toiminnan järjestämistä sekä tapahtumien suunnittelua ja markkinointia pääasiassa Kotkassa, Haminassa ja Kouvolassa.

Edellytämme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä sitoutumista Jumalan sanaan ja luterilaiseen tunnustukseen. Odotamme tuntemusta evankelisesta liikkeestä, eteenpäin katsovaa asennetta ja rohkeutta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan helmikuussa 2024.

Hakemusten sekä ansioluetteloiden on oltava perillä viimeistään 18.12.2023 sähköpostitse osoitteessa juhana.tarvainen@sley.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen

sähköposti: juhana.tarvainen@sley.fi tai p. 050 323 5484


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: