Haetaan diakoniatyöntekijää

 

Haetaan osa-aikaista (60%) diakoniatyöntekijää pääkaupunkiseudulla tehtävään diakoniatyöhön. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen erityisesti ikäihmisten kanssa tehtävästä työstä innostunutta diakoniatyön osaajaa, jolla on ammattitaitoa ja kykyä tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Tehtävään valitulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta, riittäviä tietoteknisiä taitoja, ahkeruutta sekä sitoutumista Jumalan sanaan ja luterilaiseen tunnustukseen. Odotamme tuntemusta evankelisesta liikkeestä, eteenpäin katsovaa asennetta ja rohkeutta. Toivomme sinulta kokemusta monipuolisesta kohtaavasta työstä ihmisten parissa sekä kokemusta ihmisten neuvonnasta ja avustamisesta. Työhön kuuluu myös vapaaehtoisten kouluttamista, innostamista ja koordinointia diakoniatyössä.

Eduksi katsomme kokemuksen ja kiinnostuksen työskentelystä ikäihmisten parissa, näkökulmia ja halua työhön ja työkenttämme tuntemisen. Katsomme laulutaidon eduksi.

Tehtävään kuuluu erityisvastuuna diakoninen ikäihmisten parissa tehtävä työ, Sleyn diakoniatyön kehittäminen, viestintää ja vaikuttamistyötä sekä muut erikseen sovittavat vastuutehtävät. Kristillisessä järjestötyössä työntekijät osallistuvat työhön myös yli tarkkojen tehtävärajojen.

Tarjoamme merkityksellistä, innostavaa, haastavaa ja vastuullista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi. Meillä on monipuolinen ja motivoitunut työyhteisö sekä aktiivinen vastuunkantajien joukko tukemassa työtäsi.

Tehtävä täytetään alkusyksyllä, mielellään 1.9.2022 alkaen. Tehtävä on osa-aikainen, enintään 60 % työosuudella.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemusten sekä ansioluetteloiden on oltava perillä viimeistään torstaina 25.5.2022 sähköpostitse osoitteessa juhana.tarvainen@sley.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen

Sähköpostiosoite: juhana.tarvainen@sley.fi tai puhelin 050 323 5484.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: