Hallitus järjestäytyi: uusi joukko koolla

 

Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen jäsenkokous äänesti Tampereella 5.9. erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle uudet edustajat. Tänään 17.9. uusi hallitus kokoontui ensimmäisen kerran. Osa joukosta oli kokouksessa mukana etänä ja osa läsnä Tampereella.

Hallituksessa vastuuta kaudella 2020–2021 kantavat Martti ArkkilaJussi AuvinenTuomo Jukkola, Hannu Kippo, Eveliina Känsälä, Tuuli LackströmVille Lahtela, Mika Latva-Rasku, Timo Punkeri, Jussi Seppälä, Hanna-Kaisa Simojoki ja Timo Vehviläinen.

Hallitus luotti viime kaudelta tuttuun puheenjohtajistoon ja valitsi tehtävissään jatkamaan puheenjohtaja Mika Latva-Raskun ja varapuheenjohtaja Hannu Kipon.

– Olemme joukko erilaisia ihmisiä eri puolilta Suomea. Kaikilla muutoin erilainen tausta paitsi sen osalta, että kaikki ovat olleet aktiivisia Sleyn toiminnassa. Se on paras mahdollinen lähtökohta hallitustyöskentelyllemme. Emmeköhän tällä joukolla lähde yhdessä rukouksin ja keskusteluin tarttumaan tulevan vuoden haasteisiin, toisen kauden puheenjohtaja Latva-Rasku toteaa.

Millaisia haasteita puheenjohtaja vuodelta odottaa?

– Varmasti jatkamme talouden tasapainottamisen parissa, mutta muuta selvää vuotta hallitsevaa teemaa ei vielä ole käsillä. Arkisia asioita nousee esiin ja niihin tartumme. Esimerkiksi pian johtoryhmä tuo hallitukselle käsiteltäväksi Sleyn tulevan kokonaisstrategian.

Ensimmäinen kokous oli luonteeltaan järjestäytymiskokous, jossa uusi hallitus puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinnan lisäksi tutustui toisiinsa ja meneillään olevien hankkeiden raportteihin. Tämän johdosta hallitus kokoontuukin seuraavan kerran jo hyvin pian, 22. päivänä lokakuuta.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: