Lähetysosasto etsii osastokoordinaattoria

 

Edellisen toimenhaltijan siirtyessä Sleyn talouspäälliköksi etsimme Sleyn lähetysosastolle osastokoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10. alkaen tai sopimuksen mukaan. Oletko sinä juuri oikea henkilö tiimiimme, johon lisäksesi kuuluvat lähetysjohtaja ja kolme aluekoordinaattoria? Tarjoamme sinulle näköalapaikan Kristuksen kirkon maailmanlaajaan lähetystyöhön.

Tehtävääsi kuuluvat mm. yhteydenpito seurakuntiin ja nimikkosopimusasiat, lähettien lähettäjärenkaiden rekisterien ylläpito, lähettikirjeiden ja blogien julkaiseminen Sleyn verkkosivuilla, lähetysosaston sihteerin tehtävät sekä osallistuminen erilaisten lähetystapahtumien järjestelyihin. Näiden lisäksi voit kehittää toimenkuvaa haluamallasi tavalla.

Edellytämme sinulta asiakaspalvelutaitoja, Office-ohjelmiston hallintaa sekä valmiutta oppia verkkosivujen julkaisuohjelman (WordPress) ja henkilörekisteriohjelman (TP Fons) käyttöä. Katsomme eduksi, jos sinulla on lähetyskokemusta.

Tehtävän hoito edellyttää vähintään kahden päivän lähityöskentelyä viikossa Helsingissä Sleyn keskustoimistolla. Palkka on työehtosopimuksen (KJTES) mukainen.

Jos kiinnostuit, toimita vapaamuotoinen työhakemus ja CV 15.9. mennessä osoitteeseen: ville.auvinen@sley.fi. Työhaastattelu toteutetaan viikolla 38.

Voit tiedustella tehtävästä lähetysjohtaja Ville Auviselta: ville.auvinen@sley.fi tai 044 045 6778


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: