Etsitään projektipäällikköä: Tule rakentamaan kristillinen suurtapahtuma nuorille

 

Sley etsii Maata Näkyvissä -festareille uutta projektipäällikköä vastaamaan Pohjoismaiden suurimman kristillisen nuorisotapahtuman tuottamisesta.

Projektipäällikkönä johdat Maata Näkyvissä -festareiden operatiivista toimintaa ja koordinoit itsenäisesti eri yhteistyötahojen ja osapuolten toimintaa ja viestintää. Tehtävä edellyttää organisointitaitoja, paineensietokykyä ja suuren talkoo-organisaation johtamistaitoja. Vastaat tapahtuman suunnittelusta Sleyn nuorisotyön johtajan kanssa.

Tehtävänäsi on yhdessä Sleyn ja Sleyn nuorisotyön johdon kanssa suunnitella Maata Näkyvissä -festareiden toteuttamista taloudellisesti kestävällä tavalla.

Odotamme, että sinulla on osaamista projektin talouden suunnittelusta ja hallinnasta: osaat laatia projektisuunnitelman ja toteuttaa sitä. Pystyt pitämään suuren tapahtuman kokonaisuuden käsissäsi, etkä pelästy vastoinkäymisiä tai muuttuvan toimintaympäristön haasteita.

Eduksi katsomme tapahtumatuotannon ja kristillisen nuorisotyön kentän tuntemuksen, ja että voit tukea osaamisellasi ja taidoillasi Sleyn nuorisotyötä.

Tukenasi työssäsi sinulla on Sleyn nuorisotyön tiimi ja tuhat talkoolaista ja monet muut, joille tapahtuma on ollut jo vuosikymmenet tärkeä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus ja työsuhteen ehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2022. Hakemusten sekä ansioluetteloiden on oltava perillä viimeistään 23.9.2022 sähköpostitse osoitteessa juhana.tarvainen@sley.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sleyn nuorisotyön johtaja Juha Heinonen, juha.heinonen@sley.fi tai p. 040 555 2164 ja Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen juhana.tarvainen@sley.fi tai p. 050 323 5484


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: