Näin osallistut Sleyn jäsenkokoukseen

 

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 19. joulukuuta kello 13 alkaen Helsingin Luther-kirkossa. Kiristyneessä koronatilanteessa Sleyn hallitus on päättänyt toteuttaa väliaikaisen lain mukaisen jäsenten etäosallistumismahdollisuuden syyskokoukseen. Syyskokoukseen voi osallistua myös tavalliseen tapaan paikan päällä.

Etäosallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 18.12. klo 12 saakka. Myös paikan päälle saapuvilta toivotaan ennakkoilmoittautumista. Paikan päälle saapuville ennakkoilmoittautuminen ei ole ehto kokoukseen osallistumiseen, mutta ystävällinen ele, joka helpottaa järjestäjien valmistelutöitä. Kaikille kokoukseen Luther-kirkolle saapuville järjestetään mahdollisuus osallistua kokoukseen korkeintaan kymmenen hengen ryhmissä turvaväleistä ja muista koronatilanteen vaatimista erityisjärjestelyistä huolehtien erillistiloissa. Kaikissa tiloissa on mahdollisuus osallistua normaalisti kokouksen kulkuun.

Sley suosittelee jäsenistölle etäosallistumista. Etäosallistujien on mahdollisuus osallistua täysipainoisesti kokouksen normaaliin kulkuun. Linkki ja osallistumisohjeet kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille perjantaina 18.12. iltapäivällä.

Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu osoitteessa www.sley.fi/jasenkokous


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: