Ohtakarissa töitä tarjolla

 

Kiinnostaisiko kesäajalle painottuva työ kauniissa ulkosaaressa Pohjanlahden rannikolla? Sleyn leirikeskukseen Ohtakariin etsitään apuemäntää sekä keittiö- ja siivoustyöntekijää.

Apuemännän tehtäviin kuuluu ruoanvalmistuksen lisäksi mm. tarjoilua ja siivousta. Hän myös vastaa leirikeskuksesta pääemännän loman ja vapaapäivien aikana.

Keittiö- ja siivoustyöntekijän tehtäviin kuuluu esim. aamupalan valmistaminen ja leirikeskuksen tilojen siivous.

Leirikeskuksessa työskentelet yhdessä leirikeskusvastaavan kanssa, mutta myös itsenäisesti. Haluat olla leirikeskuksen toiminnassa mukana ja vastata keittiötyöntekijänä leirien ja muiden tapahtumien onnistumisesta. Pystyt tarvittaessa joustamaan työtehtävien mukaan.

Toivomme hakijalta alan koulutusta tai työkokemusta, siisteyttä ja kykyä ymmärtää keittiön hygieniavaatimukset sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Keittiössä edellytetään myös hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta.

Työskentely tapahtuu sekä päivä- että iltavuoroissa, mutta myös viikonloppuisin. Oma auto tai muu kyytijärjestely on välttämätön, koska leirikeskukseen ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla. Leirikeskuksessa voi yöpyä.

Palkka sopimuksen mukaan. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä tehtävään.

Vinkki: Siivous- ja kunnossapitotyöt sopivat myös vapaaehtoiselle eläkeläispariskunnalle, joka haluaisi viettää kesää Ohtsakarissa ruokapalkalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa leirikeskuksen vastaava Tiina Salonen sähköpostitse tiina.salonen@sley.fi (voi sopia myös soittoajan).


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: