Sley hakee keittiötyöntekijää Esantuvan leirikeskukseen Lapualle

 

Sleyn hakee keittiötyöntekijää Esantuvan leirikeskukseen.Työnkuvaan kuuluu ruokahuollosta ja siivouksesta vastaaminen Esantuvan leirikeskuksessa. Esantupa sijaitsee Lapualla Etelä-Pohjanmaalla kauniin Kauhajärven rannalla. 

Työ sisältää viikonloppu- ja iltatyötä. Hakijalta vaaditaan hygieniapassi. Työtehtävät painottuvat suurimmaksi osaksi lasten ja nuorten leireille kesä-heinäkuuhun. Talvella ja syksyllä viikonloppuleirejä on vaihtelevasti, yleensä 1–2 kuukaudessa.

Tehtävään kuuluu ruuan laittamista, ruokatarvikkeiden hankinta sekä leirikeskuksen siivoustyöt leirien jälkeen. Työ on oma-aloitteista ja monipuolista. 

 Toivomme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja ahkeruutta.

 Palkkaus ja työsuhteen ehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

 Lisätietoja tehtävästä antaa ja työhakemukset vastaanottaa Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen, sähköposti: juhana.tarvainen@sley.fi tai puhelin 050 323 5484.

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys tekee kristillistä julistustyötä Suomessa ja eri puolilla maailmaa lähetyskentillä. Toimintamme painopisteinä kotimaassa ovat messuyhteisöistä vastaaminen ja niiden kehittäminen, sanomauskollinen Raamatun opettaminen, innostava tapa tavoittaa uusia ihmisiä sekä työ nuorempien ikäluokkien parissa. 

 


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: