Sley on liittynyt Perusta-lehden julkaisijajoukkoon

 

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys otettiin torstaina 19. huhtikuuta osaksi Perusta-lehden julkaisijajoukkoa. Perusta-lehti on Suomen Raamattuopiston Perussanoma Oy:n kuudesti vuodessa ilmestyvä teologinen aikakauslehti, jota julkaisevat yhdessä Raamattuopiston lisäksi Kansanlähetys, Opiskelija- ja koululaislähetys OPKO, Suomen teologinen instituutti ja nyt myös Sley.

– Haluan lämpimästi kiittää Perusta-lehden aiempia julkaisijoita heidän Evankeliumiyhdistykselle avaamastaan ovesta. Jo aiemmin lehden kirjoittajien joukossa on ollut evankelisia, mutta nyt olemme vahvemmin mukana rakentamassa yhteistä suomalaista herätyskristillistä teologiaa. Tämä on vaikuttava askel kohti tiiviimpää suomalaisten luterilaisten herätyskristittyjen yhteistyötä. Olen tästä mahdollisuudesta hyvin kiitollinen, Sleyn toiminnanjohtaja Tom Säilä kiittää.

Sopimuksen myötä Sley pääsee mukaan suunnittelemaan ja osallistumaan Perusta-lehden sisällöntuotantoon. Sopimukseen ei liity taloudellisia sitoumuksia Sleyn osalta.

Perusta-lehti koostuu artikkeleista, jotka käsittelevät teologisia kysymyksiä, yhteiskuntaa, uskonnollisuutta ja ideologioita. Lehden päätoimittajina toimivat parhaillaan Santeri Marjokorpi ja Vesa Ollilainen. Viimeisimmässä Perusta-lehden numerossa 2/2023 julkaistiin mm. Turun Lutherin kirkon pastori, teologian tohtori, Timo Nisulan artikkeli, joka käsittelee erilaisia näkemyksiä kristillisen kirkon identiteetistä yhteisönä. Voit tutustua artikkeliin veloituksetta Perusta-lehden verkkosivuilla tästä linkistä.

Uusi yhteistyösopimus allekirjoitettiin Suomen teologisen instituutin hallituksen kokouksen yhteydessä Kaisaniemenkadulla. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys on yksi seitsemästä STI:n perustajajärjestöstä ja tänään yksi sen yhdeksästä jäsenjärjestöstä. Sleyn toiminnanjohtaja Tom Säilä toimii tällä hetkellä STI:n hallituksen puheenjohtajana.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: