Sley on mukana joukkueena polkupyöräilyn Kilometrikisassa 2020

 

Tervetuloa mukaan Sleyn joukkueeseen pyöräilemään valtakunnalliseen pyöräilyn kilometrikisaan. Kisa on ajalla 01.05.- 22.09.2020.

Tule pyöräilemään valtakunnalliseen polkupyöräilyn Kilometrikisaan Sleyn joukkueessa. Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys on mukana omalla joukkueella polkupyöräilyn Kilometrikisassa. Kisa on aikavälillä 01.05. – 22.09.2020 ja sen aikana voi pyöräillä ja kirjata ajamansa kilometrit Kilometrikisassa. Sley on mukana kisassa joukkuelle Sley- evankeliumin iloa. Pyöräillä voi omaan tahtiin ja oma aikataulun mukaan Jumalan lahjana Jumalan luomassa maailmassa. Pyöräilijöinä voi olla kaikenikäiset ja kaikki, joilla on sähköpostiosoite.  Kisan nettisivusto on osoitteessa www.kilometrikisa.fi.

Jo haluat tulla mukaan Sleyn pyöräilyjoukkueeseen, ilmoita halukkuutesi Veli-Pekka Koivistolle sähköpostiosoitteeseen kilometrikisa@sley.fi , niin saat paluuviestinä osallistumiskoodin, jolla pääset rekisteröitymään ja kirjautumaan Kilometrikisassa Sleyn joukkueeseen. Tervetuloa. Kilometrikisassa on mukana satoja joukkueita ja Sley on siinä mukana evankeliumin ilossa.

 


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: