Sleyn tilaisuudet koronaepidemian aikana

 

Koronavirusepidemia vaatii toimia kaikkien lähimmäisten parhaaksi. Sley pyrkii mahdollisuuksien mukaan järjestämään sunnuntain jumalanpalvelukset messuyhteisöissään. Jumalanpalveluksissa noudatetaan erityisjärjestelyitä, jotta kaikkien turvallisuus voidaan taata. Järjestelyistä kuulet lisää oman messuyhteisösi pastorilta. 

Muun toiminnan osalta tiedustele ajantasaista tilannetta omalta piirityöntekijältäsi tai seuraa tapahtumakalenteria. Peruttujen tilaisuuksien osalta peruutuksesta mainitaan tapahtumakalenterissa (tapahtumat.sley.fi). 

Älä lähde jumalanpalvelukseen tai muuhun tilaisuuteen, jos sinulla on flunssan oireita tai jos olet vieraillut epidemia-alueilla. Seuraa Sleyn verkkosivuja löytääksesi ajantasaista tietoa ja hyvää hengellistä sisältöä. 

Kaikissa tilaisuuksissa, jotka järjestetään yhdessä paikallisseurakunnan kanssa, noudatetaan seurakunnan valitsemaa linjaa tilaisuuksien järjestämisessä tai niiden perumisessa.

Suunnitellessasi saapumista Sleyn tilaisuuteen näinä aikoina:

  • Älä lähde sairaana tai jos olet vieraillut epidemia-alueella
  • Tarkista tapatumakalenteri tai ole yhteydessä työntekijääsi
  • Jumalanpalvelukset jatkuvat mahdollisuuksien mukaan erityistä varovaisuutta noudattaen
  • Nuortenillat ja opiskelijatoiminta jatkuvat erityistä varovaisuutta noudattaen ellei kouluopetukseen anneta valtakunnallisia rajoituksia
  • Karkun evankelisen opiston leireistä ja tilaisuuksista tiedotetaan osoitteessa keokarkku.fi
  • Esantuvan Juniorileiri I ja MiniWarkku on peruttu

Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: