Uusi alku

 

Perheemme kolme koululaista aloitti lukuvuotensa tänään.

Itselleni ilouutinen oli, että ala-asteelta yläasteelle siirtyneen poikani koko Wilma -historia poissa. Tyhjä koko digitaalinen reissuvihko. Ei arvosteluja, tuntimerkintöjä eikä minua odottanut satakunta lukematonta viestiä esimerkiksi otsikolla ”huomenna luistelua” tai ”etäkoulu jatkuu”. Kaikki oli poissa. Sai aloittaa puhtaalta pöydältä.

Uusi alku on myös hyvä uutinen kaikille kristityille. Menneen saa Jumalan edessä jättää taakseen. Kristuksen armosta mennyt on mennyttä ja pois pyyhittyä, väärät teot saa anteeksi ja tämä päivä tai kouluvuosi alkaa puhtaalta pöydältä Jumalan omana.

Kiitän tänään työkaveristani Aleksista. Aleksi vastaa Sleyn opiskelijatyöstä ja on myös taitava raamattuopettaja. Hänen piti pitää tuttuun tapaan Karkun evankelisella opistolla Miniraamattukurssi, mutta kiristyneet kokoontumisrajoitukset lyhensivät sitä parilla päivällä. Kurssin opetukset saatiin kuitenkin pidettyä. Opiskelijaillat alkavat syyskuun alussa. Toivottavasti ne voidaan järjestettyä normaaliin tapaan. Rajoitukset ovat rasittaneet erityisesti nuoriso- ja opiskelijatyötä.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: