Haetaan työntekijöitä Tampereelle ja Lappeenrantaan 

 

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys hakee kahta työntekijää. Haku on avattu Tampereen messuyhteisön teologin tai pastorin tehtävään sekä osa-aikaiseen (40%) työtehtävään Lappeenrannan ja Imatran messuyhteisön pastorina.  

Toimintamme painopisteinä kotimaassa ovat messuyhteisöistä vastaaminen ja niiden kehittäminen, sanomauskollinen Raamatun opettaminen, innostava tapa tavoittaa uusia ihmisiä sekä työ nuorempien ikäluokkien parissa. Etsimme työntekijää, jonka koulutus, taidot ja työnäky vastaavat näitä painopisteitä.  

Edellytämme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, ahkeruutta sekä sitoutumista Jumalan sanaan ja luterilaiseen tunnustukseen. Odotamme tuntemusta evankelisesta liikkeestä, eteenpäin katsovaa asennetta ja rohkeutta. 

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn kirkon palveluksessa. Tahdomme olla jatkossakin tunnettuja Raamatun opetuksesta sekä sen tuomisesta ihmisten elämään. Annamme tilaisuuden tehdä tavoittavaa evankeliumin työtä. 

Työtehtävät soveltuvat teologille. 

Tampereen työssä työtehtäviin kuuluu vastuu Tampereen messuyhteisöstä sekä raamattuopetuksesta ja vastuu Sleyn työstä Pohjois-Hämeessä. Toimintamme Tampereella tapahtuu suurelta osin omissa toimitiloissamme, mutta odotamme tulevalta työntekijältä myös taitoa ja tahtoa rakentaa ja vahvistaa yhteyksiä paikallisseurakuntiin. 

Lappeenrannassa työ keskittyy Lappeenrannan sekä Imatran messuyhteisöiden jumalanpalvelusten toimittamiseen.        

Palkkaus ja työsuhteen ehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2022. 

Hakemusten sekä ansioluetteloiden on oltava perillä viimeistään torstaina 2.12.2021 sähköpostitse Juhana Tarvaisella osoitteessa: juhana.tarvainen@sley.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen: juhana.tarvainen@sley.fi tai p. 050 323 5484. 


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: