Niinisalon kirkon messuyhteisö liittyi osaksi Sleyn messuyhteisöjen perhettä

 

Niinisalon kirkossa kokoontuva messuyhteisö on liittynyt osaksi Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) messuyhteisöjen perhettä. Niinisalon kirkon messuyhteisö kokoaa toimintaansa noin sata henkeä viikoittain. Messuyhteisön pastorina toimii lähetystyöntekijä ja pastori Antti Saarenketo.

– Tämä on luonteva jatko yhteistyöllemme. Meillä on lämpimät välit niin Niinisalon kirkon messuyhteisöön kuin Kankaanpään seurakuntaankin. Iloitsemme, että messuyhteisöjemme joukko kasvaa ja vahvistuu, Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen kertoo.

Niinisalon kirkon toiminnasta vastaa itsenäinen Niinisalon Kappeliyhdistys ry.

– Sleyn työntekijät ovat pitkään palvelleet messuyhteisömme jumalanpalvelusten toimittajina, järjestäneet raamattuopetuksia ja puhuneet seuroissa. Kiinnittymisemme osaksi Sleyn toimintaa tapahtuu hyvässä yhteisymmärryksessä Kankaanpään seurakunnan, Suomen Raamattuopiston ja Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen ystävien kanssa, Niinisalon kappeliyhdistyksen puheenjohtaja ja Sleyn hallituksen jäsen Timo Vehviläinen kertoo.

Sleyn hallitus toivotti yhteisön tervetulleeksi 23.4. pitämässään kokouksessa. Osana Sleyn toimintaa Niinisalon kirkon messuyhteisö jatkaa hyvää yhteistyötään Kankaanpään seurakunnan kanssa. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys on evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Sleyn messuyhteisöjä kokoontuu nyt seitsemällätoista paikkakunnalla.

Niinisalon kirkon messuyhteisön sivut löydät osoitteesta https://niinisalo.sley.fi


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: