Ohjeita Evankeliumiyhdistyksen jäsenkokoukseen osallistuville

 

Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen kesän jäsenkokous järjestetään Tampereen Luther-talolla Tampereen maakunnallisen evankeliumijuhlan yhteydessä lauantaina 5. syyskuuta kello 12.00 alkaen. Kutsu jäsenkokoukseen on esitetty Sanansaattaja-lehdessä. Koronavirusepidemian vuoksi jäsenkokousta ei järjestetty perinteisesti kesän valtakunnallisen Evankeliumijuhlan yhteydessä.

Paikalle saapuvia pyydetään käyttämään kasvosuojaimia. Tilaan otetaan turvavälit huomioiden vain noin 120–150 ensiksi saapunutta. Tarkkaa määrää ei voida ilmoittaa etukäteen, sillä esimerkiksi samaan ruokakuntaan kuuluvat voivat istua hieman lähempänä toisiaan. Ovella on jaossa joitakin kertakäyttöisiä kasvosuojaimia, jos osallistuja on unohtanut ottaa oman suojaimen mukaan. Huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Pese kädet huolellisesti, ja käytä käsihuuhdetta. Tarvittaessa yski tai aivasta kertakäyttöiseen liinaan, ja heitä se heti roskiin.

Jos paikalle saapuu enemmän osallistujia kuin tilaan on turvallisesti mahdollista ottaa, järjestetään lisätila kokouksen välittömään läheisyyteen. Lisätilassa on mahdollisuus seurata kokousta sekä osallistua äänestykseen.

Ethän saavu paikalle, jos sinulla on flunssan oireita: kuumetta, yskää, kurkkukipua, lihaskipuja, nuhaa tai pahoinvointia. Näin kannamme huolta toinen toisistamme ja ennen kaikkea heikoimmassa asemassa olevista.

Kokouksessa äänestetään myös Sleyn hallituksen erovuoroisten jäsenten tilalle uudet edustajat. Ehdokkaisiin voit tutustua etukäteen osoitteessa https://ehdokkaat.sley.fi

Voit myös seurata jäsenkokousta etänä. Stream-linkki lähetetään sähköpostitse 10 minuuttia ennen kokouksen alkua. Huomioithan, että etänä on mahdollista ainoastaan seurata kokouksen kulkua. Ilmoittautuminen päättyy 10 minuuttia ennen kokouksen alkua. Ilmoittaudu seuraamaan kokousta etänä osoitteessa: https://www.lyyti.in/sleyjasenkokouskesa2020

Päivitetty 4.9.2020 klo 15:30: Lisätty tieto ehdokas-sivustosta.

Päivitetty 4.9.2020 klo 17:54: Lisätty huomautus, että mahdollisessa lisätilassa on mahdollisuus seurata kokousta ja osallistua äänestykseen.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: