Sleyn kolehtipyhä tänään

 

Bible Toolbox -verkkosivusto tarjoaa kristillisen uskon luterilaista perusopetusta yhdeksällä eri kielellä. Suomen lisäksi Bible Toolbox on luettavissa arabiaksi, englanniksi, eestiksi, englanniksi, japaniksi, ruotsiksi, swahiliksi, venäjäksi ja burman kielellä.

– Bible Toolbox vetää kävijöitä puoleensa kymmenistä maista, mutta etenkin Japanista, josta tulee 65 % sivuston lukijoista. Sivuston selkeä luterilainen opetus – pelastus on yksin armosta, uskon kautta, yksin Jeesuksen tähden – on saanut hyvää palautetta eri puolilta maailmaa. Viime vuonna Bible Toolboxissa kävi 125 000 lukijaa. Toivon, että voisin käännättää sivuston opetuksia useammalle kielelle, lähetystyöntekijä Tiina Latva-Rasku kertoo.

Työtä Bible Toolboxin parissa riittää: uusia tekstejä laaditaan ja olemassaolevia käännetään eri kielille jatkuvasti. Tähän työhön tarvitaan varoja. Bible Toolbox on valtakunnallisena kirkkokolehtikohteena 11. sunnuntaina helluntaista. Anna lahjasi Bible Toolboxin työlle kirkkokolehdissa 21. elokuuta ja nyt Sleyn kesäkeräyksessä.

Kiitos lahjastasi kuuluu ympäri maailmaa

https://www.taivaallinenlahja.fi/kesakerays-2022-bible-toolbox


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: