Kuvassa ovat Lauri ja Paula Heikkilä

Ketkä ovat Paula ja Lauri Heikkilä?

Olemme Paula ja Lauri Heikkilä ja aloitimme syksyllä 2023 työn Evankeliumiyhdistyksen palveluksessa Ugandassa. Iloitsemme siitä, että Etelä-Sudanin ja Sudanin luterilainen kirkko (ELCSS-S) on kutsunut meidät työyhteyteensä.

Etelä-Sudanin sisällissodan takia joka kolmas eteläsudanilainen on paennut kotoaan. Merkittävä osa heistä on tällä hetkellä Ugandassa. Työssämme saamme olla tukemassa ELCSS-S:n seurakuntia pakolaisleireillä kirkon ja sen jäsenten tarpeiden mukaan. Seurakuntalaisista merkittävä osa on lapsia ja nuoria. Haluamme kulkea heidän rinnallaan ja olla mukana varustamassa heitä elämään ja seurakunnan rakentamiseen.Mobilepay-painike


Lähde mukaan

Olemme kiitollisia, että saamme tehdä työtä yhdessä Jumalan, Etelä-Sudanin ja Sudanin luterilaisen kirkon ja kaikkien kanssamme rukoilevien sekä työtämme taloudellisesti tukevien lähimmäisten kanssa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Pyydämme, että rukoilet puolestamme. Voit myös liittyä lähettäjärenkaaseen, tukea taloudellisesti työtämme sekä seurata meitä somessa.

Lämmin kiitos. <3


Kirjeet ja blogit


Instagram


YouTube


Anu Laine

Sleyn lähetysosaston osastokoordinaattori

Anu Laine
anu.laine@sley.fi
044 298 2601