Työ tyttöjen silpomista vastaan jatkuu Keniassa – Ochieng uudelle työkaudelle ja muita uutisia

 

Sleyn lähetystyöntekijä Marja Ochieng on kutsuttu uudelle työkaudelle. Tuomas Lukkaroinen jatkaa vakituisella työsopimuksella työtä Oulun alueella 30 % työosuudella. Anna-Liisa Markkula kutsuttiin osaksi johtoryhmää. Sley liittyy Perusta-lehden julkaisijoiden joukkoon.

Kenian evankelis-luterilainen kirkko on kutsunut Sleyn lähetystyöntekijä Marja Ochiengin jatkamaan työtään. Sley vastasi kutsuun ja myönsi Ochiengille uuden työkauden Keniassa alkaen tämän vuoden elokuun alusta ja päättyen heinäkuun loppuun vuonna 2025.  Ochieng on työskennellyt Keniassa vuodesta 2007 alkaen. Marja Ochieng toimii CCP-orpo-ohjelman ja tyttöjen silpomista ja pakkoavioliittoja vastaan toimivan Sleyn Credo-ohjelman yhdyshenkilönä sekä Kenian työalueen työaluevastaavana.

Tuomas Lukkaroinen on toiminut Pohjois-Suomen piirivastaavan määräaikaisessa toimessa. Tämän vuoden syyskuun alusta Lukkaroinen jatkaa työtään vakituisessa tehtävässä 30 % työosuudella. Lukkaroisen työ painottuu jatkossa Ouluun ja Kellonkartanoon.

Hallitus kutsui talouspäällikön osaksi Sleyn johtoryhmää. Talouspäällikön tehtävässä työskentelee teologian maisteri ja kauppatieteiden maisteri Anna-Liisa Markkula.

Teologinen aikakauslehti Perusta on kutsunut Sleyn liittymään lehteä julkaisevien järjestöjen joukkoon. Tähän mennessä kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää ajankohtaisia teologisia kysymyksiä käsittelevää lehteä ovat julkaisseet Suomen Raamattuopisto, Kansanlähetys, Suomen teologinen instituutti ja Opiskelija ja Koululaislähetys OPKO. Sley vastasi kumppanijärjestöjen kutsuun, ja liittyi julkaisijajoukkoon.

Sleyn kesän jäsenkokous järjestetään lauantaina 1. heinäkuuta Toholammin kulttuurisalissa kello 8.30 alkaen. Valtakunnallista Evankeliumijuhlaa vietetään niin ikään Toholammilla 30.6–2.7. Seuraavan kerran Sleyn hallitus kokoontuu 20. huhtikuuta.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: