Juhlaohjelma Kalajoella: pari piirua perinteisempää

 

Vuoden 2018 valtakunnallisen Evankeliumijuhlan juhlaohjelma on julkaistu. Tänä vuonna juhlaa vietetään Kalajoella kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Evankeliumiyhdistyksen tavoittavan työn vastaava pastori Raimo Lähteenmaa on luotsannut pääjuhlan ohjelmatoimikuntaa.

Helsingin Evankeliumijuhlan ohjelma laadittiin erityisesti sellaisten ihmisten tavoittamiseksi, jotka eivät koskaan aiemmin ole evankeliumijuhlilla käyneet. Nyt juhlaa vietetään erilaisessa ympäristössä.

-Olemme lähempänä evankelisuuden sydänmaita ja ohjelmassa on huomioitu Siionin Kanteleen ja raamattuopetusten vahvempi rooli. Tavoittavaa näkökulmaa ei toki ole unohdettu. Pyrimme kutsumaan mukaan Hiekkasärkillä lomaansa viettäviä, Lähteenmaa kertoo.

Juhlaohjelmasta voi huomata myös eräänlaista herätysliike-ekumeniaa, sillä Kalajoki on myös vahvaa Rauhan Sanan ja Uusheräyksen aluetta.

-Ohjelmassa on mukana myös seuroja. Odotan perjantai-illan Matkalaisten iltamessua. Siellä laulamme tuttuja lauluja niin Siionin Kanteleesta, Viisikielisestä kuin myös Siionin matkalauluistakin, Raimo Lähteenmaa lupaa.

Koko juhlaohjelman löydät osoitteesta https://www.evankeliumijuhla.fi/paajuhla/. Lasten ja nuorten ohjelmat löydät osoitteesta evankeliumijuhla.fi Pienet yllätykset ovat vielä mahdollisia.

 

 


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: