Täysin uusi Sanansaattaja
on täällä

 

Sanansaattajan pitkään suunniteltu uudistustyö on vihdoin valmis. Lukijoilta toivotaan palautetta uudesta lehdestä.

Alkava 143. Sanansaattajan vuosikerta kääntää uuden sivun yhden Suomen vanhimman edelleen ilmestyvän lehden historiassa. Täydellisen muodonmuutoksen kokenut Sanansaattaja-lehti ilmestyy tilaajilleen tänään perjantaina 5. tammikuuta. Jatkossa Sanansaattaja ilmestyy parittomien viikkojen perjantaisin. Lehti on siirtynyt sanomalehtipaperisesta tabloidista aikakauslehtiformaattiin. Sivumäärä on kasvanut 32:een.
Uudistuksessa on kysymys myös paluusta alkuperäiseen: vuonna 1876 ensimmäistä kertaa päivänvalon nähnyt Sanansaattaja ilmestyi vuoteen 1978 saakka kahdesti kuussa.

Uudistunut Sanansaattaaja on pitkän suunnitteluprosessin tulos. Lukijoilta on tänä aikana kerätty palautetta ja uudistustyössä on ollut mukana myös lehden lukijoista koottu toimitusneuvosto. Lehden kehitystyön vaiheista voit lukea jutun täältä.

Sanansaattaja tahtoo palvella laadukkaalla journalismilla jatkossa aiempaa laajempaa lukijakuntaa. Ajankohtainen uutis-sisältö siirtyy painetusta lehdestä entistä enemmän verkkoon.

-Pitkän, innostuneen ja intensiivisen työn ensi hedelmä on vihdoin kypsä. Odotan innolla ja myös vähän vavistuksella lukijoiden tuntemuksia uudesta lehdestä, päätoimittaja Ville Auvinen toteaa.

Palautetta toivotaan jatkossakin

Sanansaattajan tekijät toivovat lukijoilta palautetta uudesta lehdestä.  Tätä varten on luotu verkkokysely, jossa voit antaa kertoa yleisesti tai yksityiskohtaisesti näkemyksiäsi uudesta lehdestä. Kaikenlainen palaute on arvokasta ja tervetullutta. Verkkokyselyn löydät täältä.


Jaa tämä artikkeliLisää artikkeleita: